La nostra seu

La nostra seu
c/Matilde 7, 08012 Vila de Gràcia, Catalunya

Subscriute al blog: Feed Icon

Dades personals

La meva foto
Vila de Gràcia, Catalunya is not, Spain
Benvinguts al bloc del Metall Blaugrana. Welcome to the Metall Blaugrana blog (Red and blue metal).

FeedBurner FeedCount

diumenge, 6 d’abril del 2008

TROBADA MUNDIAL DE PENYES BARCELONISTES 2008

Entrada al Parc de les Planes, L'Hospitalet.

Aquest cap de setmana s'ha cel.lebrat a L'Hospitalet de Llobregat la XXXI Trobada mundial de penyes barcelonistes 2008 amb la participació de 864 culés de 170 penyes de les gairebé 1500, cal destacar la participació de la Penya Blauglana Muralla Xinesa, amb les quals compte el FCBarcelona.

Va començar dissabte 5 d'abril a les 9.30 hores al Camp Nou amb el repartiment d'acreditacions, només arribar una persona d'una penya es va dirigir a nosaltres amb la pregunta "Vosotros soys los de la peña cachonda, no?", referintse al fet que la nostra penya no és com les altres ja que a més som "metalheads" i al recollir les acreditacions la persona que ens les va donar també ens va felicitar pel nom triat i per ser originals.

Cap a les 10h vam esmorzar un entrepà de botifarra, i unes quantes birres és clar per poder-se empasar el pà sense tomàquet.

900 culés de 170 penyes.
L'avi del Barça, no es va moure en tota la Trobada.
En acabat un autocar ens va portar fins al Parc de les Planes a L'Hospitalet, al barri de Can Serra on hi va haver parlaments de l'alcalde, el President de la Penya Collblanc-Torrassa (els organitzadors) i el President del Barça, que ha demanat il.lusió i no donar la temporada per perduda i ha explicat que els penyistes "tenen una obligació que en línies generals s'està complint molt bé", com és el fet de "promoure el sentiment barcelonista" en un discurs pronunciat en català i una part en castellà. El nostre representant a la tribuna de delegats de penyes, Nil, va recollir el trofeu, que és com el monument commemoratiu però en petit.

L'única nota negativa de la jornada la van protagonitzar dos presidents de penyes espanyoles, a l'inici del seu parlament, Laporta ha parlat en català, fet que no ha agradat a dos dels representants de les penyes presents a la Trobada. En aquest moment, els dos penyistes molestos amb l'actitud del màxim mandatari blaugrana s'han aixecat i després de mostrar el seu enuig han abandonat els seus llocs i han marxat, segons comenta la notícia Ràdio Catalunya.

Els socis del MCB que hi van participar.
El dinar va constar d'amanida, fideuà i crema. A la tarda es va inaugurar el monument commemoritiu de la Trobada al Parc de la Marquesa, fet bàsicament amb materials de l'antic estadi de Les Corts i que representa segons el seu autor, el fruit d'un esforç col.lectiu.

Nil, que va recollir el trofeu i Ivan.
Els socis de la nostra penya que van assistir a la Trobada vam anar a acabar la cel.lebració d'aquesta diada culé al bar de la Penya Blaugrana Can Serra, on vam poder xerrar amb una Penya provinent del centre d'espanya, i tot seguit al de la nostra agermanada i amiga Penya Blaugrana Nostra Ensenya, per acabar la nit al nostre estimat i seu social Ballbreaker.

Rob Halford membre del MCB? No, és... Nilford!

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Ieep!

M'ha agradat la vostra narració de la Trobada Mundial. Durant els parlaments d'aquella colla d'enborbatats jo estava assegut al costat del representant de la vostra Penya, i em va fer molta gràcia veure que existia una penya metalera blaugrana, de debò!

Visitarem sovint aquest bloc, ja que nosaltres com a Penya no fa ni una setmana que vam obrir el nostre.

Una forta abraçada des de el Penedès i Visca el Barça!

 
Add to Technorati Favorites
weblogUpdates.ping METAL CLUB BARCELONA http://www.metalclubbarcelona.blogspot.com/