Benvinguts al bloc del Metall Blaugrana. Welcome to the Metall Blaugrana blog (Red and blue metal).

FeedBurner FeedCount

dijous, 10 d’abril del 2008

JA ESTEM A SEMIS!

El Barça va guanyar per 1-0 el partit de tornada contra el Schalke 04, tot i estar patint durant els primers 30 minuts en els quals els visitants van disposar de fins a 9 ocasions de gol. El minut 43 va ser decisiu per a la classificació, quan Touré va marcar el gol de la victòria en aprofitar un rebot del porter Neuer a una centrada de Bojan. Els blaugranes només van tenir dues ocasions de gol en tota la primera part.

A la segona part es va poder veure un Barça més ficat en el partit, tot i intentar-ho Henry, Touré i Xavi no van poder aconseguir el 2-0. El minut 75 Giovani va entrar per Bojan, entre xiulets i mocadors del públic que mostraven el seu rebuig al canvi de l'únic davanter que aportava perill a la porteria contrària.

El total de l'eliminatòria va acabar en 2-0, i el proper 23 d'abril, Sant Jordi, el Barça s'enfrontarà al Camp Nou contra el Manchester Utd, partit el qual no podrà jugar Puyol en veure la segona targeta groga a la Champions League.

Si el Barça aconsegueix un bon resultat a casa, és a dir aconsegueix guanyar encara que sigui per la mínima tindria algunes opcions per passar la final, en cas contrari serà molt complicat, donada la poca eficàcia de cara a porteria en els últims partits i la poca concentració d'alguns defensors.

De totes maneres haurem d'invocar a la Moreneta, per poder passar l'eliminatòria!