Benvinguts al bloc del Metall Blaugrana. Welcome to the Metall Blaugrana blog (Red and blue metal).

FeedBurner FeedCount

diumenge, 5 d’octubre del 2008

Segon set. 6-1 a l'Atlético

El Barça va guanyar, va golejar (6-1) i va esclafar aquest Atlètic de Madrid de Champions que totes les cròniques de l’últim mes i mig havien situat ja entre els candidats clars a disputar la Lliga.

Venia el Barça de guanyar dos partits en el descompte (Espanyol i Xakhtar), però ahir va sortir a no temptar la sort un tercer cop. Sense Alves –reservat amb molèsties– i amb Gudjohnsen de titular, l’equip va sortir endolladíssim des del xiulet inicial i en aquells 8 minuts havia transformat un córner (Márquez) minut 3, un penal indiscutible a Messi (Eto’o) minut 5 i una falta directa (Messi) amb el porter posant una barrera que ningú havia demanat, minut 8.

Maxi va marcar l'únic gol de l'atlético al minut 13, però el recital continuat de Xavi va proporcionar-li a Eto’o l’oportunitat de lluir-se de nou, retallant els centrals i marcant el seu segon gol (4-1) de la nit al minut 18. Després s’hi va afegir Iniesta amb una rosca al pal i una gran jugada que va transformar Gudy el 5-1 al minut 28, recollint el refús altre cop del pal. I el coast to coast de Messi, estel·lar, que malauradament va sortir fregant el pal, però que li va valer les reverències del Camp Nou.

L'últim gol de la nit va arribar a la mitja hora de joc de la segona part, Henry va marcar un golàs al primer toc entre Xavi i Bojan que va acabar amb un missil del davanter francès (6-1), que havia entrat substituint a Eto'o.